Hem / Färg / Måla inomhus / Väggfärg / Måla barnrum

Måla barnrum

 

Välj en avtorkningsbar väggfärg

Nordsjö Easy2Clean är den perfekta produkten när du ska måla barnrum – en matt väggfärg som är extra lätt att göra ren, utan att påverka färgens matthet eller intensitet.

barnrum-med-heart-wood-prickar

Kulörval till barnrummet

Barn byter smak nästan lika ofta som de byter skostorlek så det är en bra idé att välja en mångsidig palett som kan att växa med dem.

Gult och grått
Vågade gula och grå nyanser kan ha en stor genomslagskraft och passar perfekt för tonåringar som vill uttrycka sin stil.

Perfekta pasteller
Pasteller blir aldrig omoderna och ger en lugnande känsla vilket gör att de passar perfekt i sovrum.

Fräscha gröna nyanser
Grönt är ett uppfriskande alternativ. Grönt hjälper dessutom koncentrationen och stimulerar hjärnan för barn som gör läxan i sina sovrum. Håll dig till ljusa, avslappnande nyanser för väggarna och ljusare gröna detaljer som energikickar.

Flexibla neutrala toner
Neutrala toner behöver inte vara tråkiga. Använd dem som bas för din färgsättning och tillsätt några färgklickar i form av sängkläder och accessoarer för en skojig och ungdomlig stil. Detta gör det även enklare att förnya rummet utan att behöva måla om. Allt man behöver göra är att byta ut accessoarerna – perfekt när dina tonåringar vill byta stil.

 

Här till höger kan du klicka dig vidare till inspirationsbilder på barnrum och tonårsrum.