Hem / Gör det själv

Renovera hemma – Gör det själv!

Funderar du på att renovera hemma? Det finns mycket du kan göra på egen hand med hjälp av våra kvalitetsprodukter. Här på Nordsjö Idé & Design kan du hitta tips och inspiration för att renovera hemma och bli en proffsig hemmafixare.

Bli en proffsig hemmafixare och renovera själv

Att renovera hemma själv kan vara både en rolig och ekonomiskt fördelaktig aktivitet. För att komma igång behöver du först bestämma vilka projekt du vill ta itu med, och sedan planera och förbereda noggrant. Här delar vi med oss av alla tips du behöver för att bli en riktigt proffsig hemmafixare. Att få ett perfekt slutresultat är inte svårt! Vi ger dig inspiration kring hur du målar på olika underlag, hur du tapetserar och lägger olika typer av golv!

Skapa nya rum i hemmet med våra renoveringstips

Våra experter inom målning, tapetsering och golv delar med sig av sina bästa tips och guider för ett perfekt slutresultat på alla dina hemmaprojekt och renoveringar. Det behöver varken vara dyrt eller svårt att få ett proffsigt slutresultat. Tapetsera och måla enkelt med våra steg för steg-guider och ta del av inspirationsbilder när det gäller färg, kulör och material. Du kan dessutom boka din lokala stilhjälp och få ett hembesök med personliga inredningsförslag för just ditt projekt och ditt hem.

Du kan alltid prata med din Nordsjö Idé & Design-butik och få råd om vilka produkter som behövs och är rätt för just ditt projekt! Hitta din närmaste butik här.

shutterstock_271173737