Hem / Färg / Måla inomhus / Väggfärg / Måla hall

Måla hall

Första intrycket är viktigt

Hallen är det första som möter både dig och dina gäster. Se till att den sätter tonen och känns välkomnade och harmonisk!

Hallen får ta emot allt ifrån lekplatsgegga och fotbollsgrus till lera från hundpromenaden och damm från storstadsgatorna… Men också dina gäster. Så självklart vill vi ha en trevlig och välkomnande hall! Men hur går snygga matta väggar att kombinera med hallens praktiska funktion? Inga problem! Välj bara en färg som kan utsättas för slitage och som tål att tvättas av, många gånger, och som samtidigt är riktigt snygg. Den färgen heter Nordsjö Perform+ Easy2Clean.

måla hall easy2clean

Kulörval i hall

I hallen spenderar du inte jättemycket tid, passa därför på att ta ut svängarna lite! Välj din favoritfärg när du ska måla din hall. Fylliga, jordnära lila nyanser som mauve eller violett ser fantastiska ut när det kombineras med en fräscht vit inredning. För en gammaldags känsla kan du blanda lila och guld eller lila och glänsande svart lack för en elegant och sofistikerad känsla. Mer hallinspiration hittar du här till höger.